Deadline HARD teme de casa

7 Ianuarie, 2014 - 08:55

Deadline-ul HARD pentru TOATE temele de casa va fi 22 ianuarie 2014, ora 23:55. Nu voi lua in considerare nici o tema venita dupa acest moment.
Pentru temele care nu mai au activat pe site butonul de upload, va rog sa folositi adresa de email cunoscuta.
De asemenea, am rugamintea de a nu mai trimite versiuni "intermediare" ale temelor, intrucat timpul (si rabdarea) de care dispun sunt resurse limitate. Pentru ca multi nu au respectat cerinta din teme legata de configurarile de rulare, iar altii au trimis teme complet nefunctionale (pe care este evident ca nu le-au testat niciodata) procesul de corectare este destul de anevoios. De aceea, pentru temele trimise in continuare voi aplica cu strictete regula: o tema care nu ruleaza nu se puncteaza.
Va recomand ca in cele doua saptamani ale semestrului sa va ocupati de aceste teme, intrucat in sesiune veti pierde timp pretios necesar pentru pregatirea examenelor scrise.
Ultima data la care se vor putea prezenta temele este 25 ianuarie 2014. Pentru fiecare tema veti avea la dispozitie maxim 5 minute, in care va trebui sa raspundeti la 3 intrebari. Va reamintesc ca trebuie prezentate temele 1-3.